Hunajasima - Honey mead

Hunajasima - Honey mead

ViestiKirjoittaja SP84 » 07.04.2017 04:24

-Sekoita hiukan vettä hunajaan siten, että jää vettä paksummaksi. Älä sulje kantta tiiviisti ja odota muutama viikko tai kuukausi.
-Kun hunajavesi on lähtenyt käymään, lisää runsaasti vettä, mutta ei kannata välttämättä sulkea kantta ihan vielä tiiviisti, vaan esim. kahdentoista tunnin kuluttua, mutta muista kuitenkin sulkea tiiviisti.
-Odota vuorokausi tai pari
-Siirrä kylmään
-Valmista mahtavan makuista juomaa
-Kun astia tyhjenee, jätä hiivat pohjalle ja lisää vain hunajavettä, niin valmistuu taas parissa päivässä

-Add little bit of water to honey so that it remains thicker than water. Do not close the lid tightly and wait for few weeks or months.
-When the honey water has started to ferment, add a lot of water, but maybe do not close the lid tightly just yet, but after twelve hours or so, but remember to close it tightly
-Wait a day or two
-Move to cold
-Ready mighty tasting drink
-When the jar goes empty, leave the yest on the bottom and add just honey water, so the drink will be ready after couple of days again.
SP84
 
Viestit: 30
Liittynyt: 12.02.2015 20:48

Paluu Luonnontuotteet - Natural Products

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron